Etusivu

Tunne, jonka kuulet

Grex Musicus

Grex on jotain muuta kuin kuorolta odottaisit. Grex Musicus muodostuu ammattimaisista, muuntautumiskykyisistä ja persoonallisista laulajista, joita johtaa legendaarinen Marjukka Riihimäki. Jokainen ääni muodostaa yhdessä jotain suurempaa. Kuoron monipuolisuus kuuluu ohjelmistossa – Grex taipuu isoihin seminaareihin, häihin ja muistotilaisuuksiin, tai vaikkapa firmasi markkinointitarkoituksiin.

Viime vuosina Grex on esiintynyt muun muassa monacolaisessa katedraalissa, Lahden Mäkimontussa, Presidentinlinnassa, Olympiastadionilla, Nizzan kaduilla ja argentiinalaisella soutuklubilla.

Vuonna 1991 perustetulla Grexillä on intohimo paitsi laulamiseen ja korkeatasoiseen musiikkiin, myös mieleenpainuviin esiintymisiin ja ennen kaikkea yleisön koskettamiseen.

Grex Musicus – tunne, jonka kuulet.

Tilaa meidät esiintymään

Sing Around The gloBe - Earth Song by Frank Ticheli (Virtual Choir)

Tänä keväänä Grexiläiset pääsivät maailmanympärysmatkalle, kun 167 laulajaa 21 kuorosta yhdistivät voimansa tuodakseen lämpöä, rakkautta ja rauhaa mullistuneeseen maailmaan.

”Despite the geographical distance that separates the choirs, 167 singers from a total of 21 award-winning choirs have joined together to perform Frank Ticheli’s ”Earth Song”, a song that prays for harmony and peace in times of darkness and conflict.”

Sing Around The gloBe – Earth Song by Frank Ticheli (Virtual Choir)

Gøta

Tämä Grexin ensimmäinen musiikkivideo on kuvattu Suomenlinnan kauniissa maisemissa elokuussa 2013.

säv. Peder Karlsson
Musiikkivideon toteutus: Luomustudio Productions
Ohjaaja: Lauri Koivusalo
Tuottajat: Joonas Keronen, Lauri Halavaara