Tilaa Grex

TILAA MEIDÄT ESIINTYMÄÄN

Tarvitsetko esiintyjän firman juhliin, edustustilaisuuteen, pikkujouluihin, syntymäpäiville, häihin tai vaikkapa vuosijuhliin? Esiintymisen hinta riippuu kappaleiden lukumäärästä ja esiintymispaikan sijainnista.

Grex yrityksesi tilaisuuteen

Olemme viihdyttävää ohjelmaa firmojen pikkujouluihin, seminaareihin tai virkistyspäivään. Luomme haluamanne tunnelman tilaan kuin tilaan pysymällä leppoisana taustamusiikkina – tai tarvittaessa vedämme ikimuistoisen shown.

Tilaisuutesi luonteesta ja tapahtumapaikasta riippuen voimme esiintyä tuplakvartettina (noin 6–8 laulajaa), pienryhmänä (noin 12–15 laulajaa), tai täydellä kokoonpanolla (noin 25–30 laulajaa).

Pricing

Grex seminaarin avaajana

”Grex Musicus starttasi Affecton Vaikuttava Kansalaiskokemus 2016 –tapahtuman tyylillä eräänä huhtikuisena maanantaina Musiikkitalolla. Kuoro oli valikoinut kaksi osuvaa, erityylistä laulua tilaisuuden käynnistämiseen. Sekä tapahtuman vieraat että affectolaiset tykkäsivät kovasti esityksestä. Yhdessä tuumin todettiin, että harvoin ovat maanantaiaamut lähteneet näin hyvin käyntiin.” – tapahtuman järjestäjä

Grex perhejuhliin

Grex tuo musiikilla tunnelmaa perhejuhliin ja yksityistilaisuuksiin. Tilaa meidät laulamaan esimerkiksi häihin, muistotilaisuuteen, ristiäisiin, nimenantojuhliin tai merkkipäiville. Ohjelmistostamme löytyy monipuolisesti erilaisiin tilaisuuksiin sopivia kappaleita, ja voimme myös erikseen sovittaessa toteuttaa toivomasi kappaleen.

Tilaisuutesi luonteesta ja tapahtumapaikasta riippuen voimme esiintyä tuplakvartettina (noin 6–8 laulajaa), pienryhmänä (noin 12–15 laulajaa), tai täydellä kokoonpanolla (noin 25–30 laulajaa).

Pricing

Vihkiparin kokemus Grexistä

”Grexin esiintyminen kruunasi vihkitilaisuutemme! Jos joku ei vielä ennen esiintymistä ollut kyynelehtinyt ja herkistynyt, niin kolmen ihanan kappaleen jälkeen varmasti oli!” -morsiuspari

Jotain ihan muuta?

Grex lähtee ennakkoluulottomasti mukaan yrityksesi erilaisiin mainoskampanjoihin ja promotarkoituksiin. Olemme toteuttaneet yrityksille esimerkiksi flashmobin, muotinäytöksen ja joulukorttivideon.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.