Tilaa Grex

TILAA KUORO ESIINTYMÄÄN

Tarvitsetko esiintyjän firman juhliin, edustustilaisuuteen, pikkujouluihin, syntymäpäiville, häihin tai vaikkapa vuosijuhliin? Grex Musicus tuo lämpöä, yllättää ja liikuttaa laulun voimalla.

Tilauksen hintaan vaikuttaa tilaisuuden luonne, ajankohta, haluttu kesto sekä kuoron koko.

Hinnoitteluun vaikuttaa myös tilaajan toiveet liittyen esityksen sisältöön.

Yhdessä räätälöimme juuri teille sopivan keikkaelämyksen.

Ota yhteyttä

Grex yrityksesi tilaisuuteen

Kuoro tuo viihdyttävää ohjelmaa firmojen pikkujouluihin, seminaareihin tai virkistyspäivään. Luomme haluamanne tunnelman tilaan kuin tilaan pysymällä leppoisana taustamusiikkina – tai tarvittaessa vedämme ikimuistoisen shown.

”Grex Musicus starttasi yrityksemme tapahtuman tyylillä eräänä huhtikuisena maanantaina Musiikkitalolla. Kuoro oli valikoinut kaksi osuvaa, erityylistä laulua tilaisuuden käynnistämiseen. Vieraiden kanssa yksissä tuumin totesimme, että harvoin ovat maanantaiaamut lähteneet näin hyvin käyntiin.”

Organisaatiot Lyhyt esitys, 5-15 min Pitkä esitys, 15-45 min
Pienryhmä (4-8 laulajaa) 800 € 2000 €
Puolikas kuoro (8-15 laulajaa) 1500 € 3500 €
Koko kuoro (15-30 laulajaa) 3000 € 5000 €

 

Ota yhteyttä

Grex perhejuhliin

Grex tuo musiikilla tunnelmaa perhejuhliin ja yksityistilaisuuksiin. Tilaa meidät laulamaan esimerkiksi häihin, muistotilaisuuteen, ristiäisiin, nimenantojuhliin tai merkkipäiville. Kuoromme ohjelmistosta löytyy monipuolisesti erilaisiin tilaisuuksiin sopivia kappaleita, ja voimme myös erikseen sovittaessa toteuttaa toivomasi kappaleen.

“Grexin esiintyminen kruunasi vihkitilaisuutemme! Jos joku ei vielä ennen esiintymistä ollut kyynelehtinyt ja herkistynyt, niin kolmen ihanan kappaleen jälkeen varmasti oli!”

Yksityishenkilöt Lyhyt esitys, 5-15 min Pitkä esitys, 15-45 min
Pienryhmä (4-8 laulajaa) 400 € 1000 €
Puolikas kuoro (8-15 laulajaa) 800 € 2000 €
Koko kuoro (15-30 laulajaa) 1500 € 4000 €

 

Ota yhteyttä

Jotain ihan muuta?

Grex lähtee ennakkoluulottomasti mukaan erilaisiin tempauksiin ja tapahtumiin. Olemme toteuttaneet tilaajille esimerkiksi flashmobin, muotinäytöksen ja joulukorttivideon.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Ota yhteyttä